Wednesday, February 1, 2012

Baby Cute Contest

Assalamualaikum sumer..

Banner Contest
Nampaknya saya pon terpanggil juga untuk menyertai contest ini sebab tengok mcm mendapat sambutan yg hangat. dan kebetulan hari ni cuti, hari wilayah.. so ada la free time nak buat entry ini.. time kasih pada sue mommy cinta sebab tag yatie :). ni la 1st time nak masuk contest untuk si Auni. hehe.. so sila baca yang seterusnyaa...




Hadiah yang bakal dimenangi :
Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 



Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*

Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA



Tarikh tutup :: 8.Februari.2012


Arini baru 1 februari kan.. sempat lagi kengkawan.. jum2 join wahai kengkawanku shuhada, dahlia, suriati, siti shauki.. 

Ni gambar terbaru puteri ku yang sedang senyum memalu.. kat idung tu luka-luka sebab tangan kreatif sgt nak buat sketch kat muka sendiri. hehe


Nama Ibu : Suryati binti Osman
Nama Anak : Auni Sorfina binti Mohd Sobri
Tarikh Lahir : 5 Oktober 2010


So sila la ke blog baju baby atas rak online shop untuk lihat details contest ini dan juga cuci mata online shopping!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...