Tuesday, July 24, 2012

Homemade Fabric Wall Deco

Ini adalah contoh Homemade Fabric Wall Deco yang telah siap dan siap gantung lagi kat dinding rumah kami.

Selaras dengan itu bagi menyemarakan lagi idea2 internet penguna2 sekalian adalah frame deco semacam diatas dibuka untuk tempahan kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan mengikut selera anda..citarasa anda..size yang di inginkan..jumlah keping yang diinginkan..

Sebagai contoh frame diatas adalah berukuran 60cm x 30cm x 3 keping. Jadi untuk ready stock material yang ade ready kat rumah skarang ini adalah seperti dibawah ini. Ada 3 je dulu..hihihih..nnanti update lagi..

No 1


No 2


No 3


Sebarang pertanyaan boleh (Kalo adelaaaa) di ajukan terus kepada Suryati suryati.osman@gmail.com 

Terima Kasih..

DIY (lah konon) Bekas Mainan PVC pipe

Kandang atau sangkar unttuk meletakkan mainan2 anak aku yang semakin hari semakin memlambak.


PVC Pipe yang beli dekat hardware dah potong ikut muat keretalah..


T piece ngan L piece untuk sambungan PVC pipe. Ada lagi bahan2 yang lain tak masuk dalam gambar. 

1. Jaring Plastik (Kaler Hijau)
2. Gam Gajah (Tak yah pakai gam paip)
3. Tie Wrap (Nak ikat jaring td ke body nanti)

sebahagian yang sudah siap dicantum kan tapi belum digam lagi untuk ditrial fitkan (rosok bahse) di area mainan  nanti. Giler ahh


Biler dah siap cantum semua part2 ikut design yang dicadangkan. dan seterusnya operasi memasang jaring plastik ke bodynye.Gambor ketika aktiviti memasang jaring tidak ado pasal nk kejor waktu berbuke.


Dan inilah hasilnya..aku longgok semua dalam satu sangkar ni mainan dia.. Size untuk kandang @ sangkar nih adalah lebih kurang 85cm x 40cm x35cm. Lagi satu semua barang aku beli sendiri ye..aku tak rembat kat kapal pon tiw wrap tu..haaaa...

Selamat Mencuba
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...