Wednesday, May 16, 2012

13 Weeks To Go!

Alhamdulillah now i'm 27 weeks.. rasa macam cepat je masa berlalu.. dah nak masuk 3rd trimester.. skang dah start rasa sakit kat bahagian kelengkang tu lagi2 time bangun dari tido atau duduk yang lama. memang majoriti pregnant woman akan menghadapi situasi macam ni bila dah masuk 7 bulan... huh..

Dan malam-malam ada lah jugak kene cramp tuh.. masa hubby ada bleh la tolong urut.. tapi buat masa ni dia keje, skang kat singapore, mayba pastu terus ke vietnam.. bila balik? mungkin masa tu aku dah nak masuk 9 months! huu.. harapla semua berjalan lancar.. dan aku terpaksa lah menghadapi sakit-sakit manja masa bersalin ni dengan my princess.. mintak dia urut picit2.. hehehe.. dah pandai sebut adik / baby bila pegang2 perut ku itew.. tapi ada masa PAP PAP... aduyaiiii ditepuknyeee perut haku.. tu belum lagi tengah baring2 dia datang panjat. hua huaa... kalo ada ayahnye aku sentiasa selamat so skang terpaksa berhati2 bila membaringkan diri.. hehehe

ermm.. dan aku bernasib baik sbb akakku tinggal sebelah je daerah dgn tempat aku menginap. so skang duk umah dia... aku tak berani nak tinggal berdua je dgn auni.. lagipun mak pon ada kt rumah akak.. dan abah pon dah beransur pulih.. dah bleh makan sendiri, duduk sendiri.. ade perkembangan positif. so mak offer kan diri nak jaga auni.. satu kelegaan padaku..aku syukur padamu Ya Allah..

adui.. arini kaki terasa lenguh-lenguh.. start dari subuh tadi.. kalo ada minyak panas best gak ni.. mmm.. harap jangan le berpanjangan.. sebab lenguh ni sampai rasa malas nak buek keje.. (ke alasan je? hehehe).. dan ku tujukan khas buat suami tersayang.. kalau la abg baca entry ni, kalau ada terkena angin bayu menyapa pipi abg kat sane, anggaplah tu kiriman sayang dari ayang yer ;) muacchss...i miss u.. luv u.. hihihih... :D

oklah sampai di sini dulu.. and satu lagi, most probably my baby is a GIRL.. insya Allahh. ;).. Hanya Allah yang maha mengetahui..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...